El rector de l’UJI inaugurarà les XVIII Jornades Culturals de la Plana de l’Arc

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, ha confirmat la seva participació en el acte d’inauguració de les XVIII Jornades Culturals de la Plana de l’Arc durant la reunió que ha mantingut este matí amb representants de la Comissió Organitzadora d’este esdeveniment, que tindrà lloc a Benlloch els pròxims dies 25, 26 i 27 d’Octubre.

Reunió

Moment de la reunió de dia 10 d’octubre. Foto d’Alexandre Pérez Navarro, UJI.

L’encontre ha servit per a consolidar la col•laboració que manté l’UJI amb esta iniciativa cultural des que tinguera lloc la primera edició a La Pobla l’any 1996. Així, el rector ha traslladat als organitzadors de les Jornades que la Universitat donarà el suport tècnic i audiovisual necessari per a la realització de les activitats programades i donarà la màxima difusió de l’esdeveniment a través de tots els seus canals de comunicació.

Durant la reunió, en la que han participat Manoli Bellés i Inma Mateu, de la Comissió Organitzadora, Xavier Ginés, ADL de l’Ajuntament de Benlloch, i el professor de l’UJI Joan Serafí Bernat, la institució acadèmica també ha avançat que estudiarà la posada en marxa d’una fórmula de col•laboració que puga garantir la qualitat de les certificacions d’assitència a les Jornades Culturals de la Plana de l’Arc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s