Convocatòria de reunió de col·laboradors i col·laboradores

Benvolguts veïns i veïnes de Benlloch, com segurament sabreu, enguany la nostra localitat és l’encarregada de l’organització de la XVIII edició de les Jornades Culturals de la Plana de l’Arc. Un grup de veïns fa mesos que està treballant en el disseny i concreció del programa d’actes. Ja en tenim un de provisional que encara pot experimentar variacions, però ens pot servir com a guió de treball.

Les Jornades són un esdeveniment de primera magnitud que organitza la societat civil de cada poble. Això significa que no es compta més que amb el temps de veïns i veïnes que “a jornal de vila” treballen pel bé de tots nosaltres. Con en tantes altres activitats la col·laboració del veïnatge en moment puntuals es fa imprescindible. Cadascú d’acord amb les seues possibilitats i d’acord amb els seus interessos podem fer que, entre tots i totes, aquestes siguen unes jornades memorables.

Vos emplacem a una reunió que farem el proper dia 28 d’agost a les sis de la vesprada al Dipòsit de la Participació (al carrer de Remur).

Recordeu que n’hi ha molta gent implicada: la banda, el grup de danses, l’associació de jubilats, l’associació esportiva, les associacions culturals, l’escola… Vosaltres també podeu formar part d’aquesta gran iniciativa oferint la vostra col·laboració de manera puntual. Ajudant a muntar les exposicions, a preparar les picadetes, a decorar el poble… durant els dies de les jornades.
I recordeu que també podeu participar inscrivint-vos i assistint a les activitats. De qualsevol forma formareu part d’un gran projecte de reivindicació del nostre poble i de comunió amb la nostra comarca.

Si voleu fer una ullada al programa i a les jornades en general entreu al web de les Jornades: www.culturarc.org. Si teniu twitter podeu fer ús de la paraula clau #culturarc. Si teniu Facebook podeu entrar a la nostra plana www.facebook.com/culturarc.

Vos esperem!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s